Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Η Ομάδα Μπάσκετ του 3ου ΓΕΛ Αγίων Αναργύρων: Μια Πορεία που Εμπνέει...

Επιμέλεια: Πουλογιαννόπουλος Ιωάννης


 Η ομάδα μπάσκετ του 3ου ΓΕΛ Αγίων Αναργύρων άφησε και την εφετινή σεζόν το στίγμα της στα γήπεδα με τις εντυπωσιακές της εμφανίσεις και τα εξαιρετικά αποτελέσματά της. Μετά από μια εκπληκτική σεζόν, η ομάδα μας κατάφερε να πετύχει μια σειρά διακρίσεων οι οποίες θα μνημονεύονται για αρκετό καιρό.

Η ομάδα μας απαρτίζονταν από τους μαθητές της Γ' τάξης Φούντα Άγγελο, Τρέχα Άγγελο,  Χαρχαλάκη Άγγελο, Λόξα Χαράλαμπο και Πουλογιαννόπουλο Ιωάννη. Συμμετείχαν οι μαθητές  της τάξης Β'  Πουλημένος Μάριος, Κουλούρης Κωνσταντίνος, Καλύβας Ιωάννης, και Μπίρτζας Κωνσταντίνος. Από την Α' τάξη συμπεριλήφθηκαν ο Σταματόπουλος Αναστάσιος, ο Μπίρης Φώτης κι ο Παγώνης Παναγιώτης. Προπονήτρια και καθοδηγήτρια της ομάδας μας  ήταν η γυμνάστριά μας κ. Μέμμου Χριστίνα.

Το ρόδι έσπασε στην πρεμιέρα κερδίζοντας τον πρώτο αγώνα με αντίπαλο το 2ο ΓΕΛ Καματερού με σκορ 34-32, δείχνοντας την αντοχή και το πάθος των παικτών της.

Στον επόμενο αγώνα, η ομάδα μας επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της κερδίζοντας με εντυπωσιακό σκορ 50-28 ενάντια στο 1ο ΕΠΑΛ Αγίων Αναργύρων. Η συνεχής βελτίωση και το ομαδικό πνεύμα ήταν οι κύριοι παράγοντες που οδήγησαν την ομάδα μας σε αυτήν την εντυπωσιακή επικράτηση.

Ωστόσο, κάθε πορεία έχει τα εμπόδιά της και η ομάδα μας δεν ήταν εξαίρεση. Στον τελευταίο αγώνα, αντιμετωπίσαμε το 1ο ΓΕΛ Αγίων Αναργύρων και παρά την αντίστασή μας, γνωρίσαμε την ήττα. Ωστόσο, αυτή η ήττα δεν θα μας σταματήσει. Θα μας ωθήσει να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά και να επιστρέψουμε ακόμα πιο δυνατοί.

Η πορεία της ομάδας μας αποτελεί πηγή έμπνευσης για το σύνολο του σχολείου και της κοινότητας μας. Οι προσπάθειές των παικτών, οι νίκες αλλά και οι ήττες τους μας διδάσκουν τη σημασία του αγώνα, της προσπάθειας και της αντοχής.

Συνεχίζουμε να πιστεύουμε στην ομάδα μας και να την υποστηρίζουμε σε κάθε της αγώνα. Με τη συνεχή προσπάθειά τους και το πάθος τους για το μπάσκετ, είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσουν να μας κάνουν υπερήφανους.

Πάντα μαζί, πάντα δυνατοί - η ομάδα μπάσκετ του 3ου ΓΕΛ Αγίων Αναργύρων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.